Nieuws van de VVM


Datum en eregaste Najaarsdag 2018 bekend

Reserveer alvast in je agenda!

Op vrijdag 30 november 2018 is Susan Bögels onze eregaste op de VVM NaJaarsdag.

Lees meer

Nieuwe website!

Uit de nieuwsbrief van 14 mei 2018

Onze nieuwe website is gebruikersvriendelijker, overzichtelijker en aangesloten op onze nieuwe strategie. Het biedt:

  • een eigentijds netwerk; 
  • een platform voor ontwikkeling; 
  • een verbindende factor tussen samenleving en leden;
  • en het is faciliterend voor professionals.
Aan het verbeteren van de zoekfunctionaliteit van onze gecertificeerde trainers wordt nog gewerkt. Als deze gereed is word je hierover via onze nieuwsbrief en website nader geïnformeerd. 

Nieuwe Visie Missie & Strategie

Maart 2018

Sinds maart 2018 hebben wij officieel onze Missie, Visie en Strategie gedefinieerd. Dit geeft ons richting aan waar wij als vereniging naartoe willen, wat wij voor onze leden willen betekenen en wat we gaan doen om dat te bewerkstelligen. 

Lees meer

Nieuw voltallig bestuur VVM

Maart 2018

Tijdens de Najaarsdag 2017 en Voorjaarsdag 2018 hebben wij een aantal nieuwe bestuursleden voorgesteld aan de leden en zijn deze unaniem aangenomen. Dat betekent dat wij vanaf nu draaien met een een voltallig bestuur van 5 personen. Als vrijwilliger dragen wij de vereniging een warm hart toe en zullen we ervoor zorgen de vereniging zo goed als mogelijk te besturen. Klik hieronder voor gedetailleerde informatie over de bestuursleden.

Details bestuursleden

Workshop Ondernemers-coach tijdens Najaarsdag -Speciaal voor leden-

Uit de nieuwsbrief van 27 juni 2018

Voor onze leden hebben wij tijdens de Najaarsdag op 30 november in de ochtend een extra gastspreekster. Veronique Prins leert ons deze dag een aantal belangrijke zaken over het ondernemerschap en hoe je meer klanten kunt krijgen in je eigen praktijk. Mis het niet!

Lees meer

Belangrijk bericht over Implementatie Erecode

Uit de nieuwsbrief van 14 mei 2018

Tijdens de recente jaardag heeft de ledenvergadering unaniem de Erecode vastgesteld. Met deze code wil de VVM de kwaliteiten van mindfulness borgen voor de samenleving (trainers, deelnemers, zorgverzekeraars, bedrijfsleven, overheid e.a.).

Voor de implementatie heeft het bestuur besloten een termijn te hanteren tot eind 2018. Dan wordt verwacht dat elke VVM-trainer in lijn met de code werkt. 

Lees meer

Oproep voor schrijvers van mindfulness boekrecensies

Uit de nieuwsbrief van 14 mei 2018

Lees jij regelmatig boeken over mindfulness en vind je het leuk om daar recensies over te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw recensie wordt gepubliceerd in onze nieuwsbrief en op onze nieuwe website.

Wij gaan nog in gesprek met een uitgever voor het ontvangen van nieuwe publicaties. Ben je zelf echter in het bezit van een mooi mindfulness boek dat voor onze leden en geïnteresseerden van mindfullnes het lezen waard is, dan horen we dat uiteraard ook graag. 

Je kunt je aanmelden als recensent en/of al geschreven recensies delen via ons Secretariaat. Klik op de button voor het Contactformulier.  

Contactformulier

© 2018 VVM | Privacyverklaring
Website door Futuron

Partners